Fotografen bakom kameran


Jag heter Erika Aouda och bedriver mitt företag inom hästfotografi. Jag utgår från Skåne men tar mig runt hela Sverige.

Jag är hästmänniska sedan barnsben, och då är det ju en självklarhet att hästarna skulle återkomma i fotografi, när man gör något man älskar så blir det alltid bäst resultat.


Jag är en natur och blomster-älskare, och får gärna med det i mina bilder.


Mitt främsta mål med fotograferingen är att verkligen fånga känslan, personligheterna ska skina igenom bilderna, och att fånga de där små ögonblicken. Jag vill att mina bilder ska vara annorlunda och sticka ut från mängden.


Ihop med mitt intresse för hästar och natur, började jag även en foto serie 2019 som heter "Hästar med blommor" där jag fotograferar hästar med riktiga blommor för säsongen. De flesta av blommorna odlar jag även själv!


Inspiration


Detaljer


Jag älskar att fånga de små detaljerna med hästar, deras unika drag, personlighet eller de saker som utmärker deras ras. Även detaljer så som bandet mellan ryttare & häst, märket på schabraket eller gnistan i hästens ögon.

Blommor


Blommor och natur är något jag brinner lite extra för, 2019 började jag min foto serie "Hästar med blommor" som går att se i portfolion, den blandar många vackra ting i ett.

Känslor


Att ta en riktigt känslofylld bild gör mig lycklig! Att fånga det där bandet mellan ägare & häst är något aldeles speciellt!

Ett högt mål för mig är att fånga hästens personlighet på bild, eller att fånga det där oplanerade skrattet, ren glädje!


~ Meriter ~

Diplom 2021


2021 fick jag ett Hedersomnämnande i Svenska Mästerskap i fotografi.


Att få ett diplom i Sveriges största fotograf tävling, där allt mellan bilar, mode & natur blandas, känns väldigt speciellt!


Det är öven extra värmade att bilden är en som verkligen speglar mig, natur, blommor & häst!


Diplom 2022


2022 fick jag igen ett Hedersomnämnande i Svenska Mästerskap i fotografi.


Diplom 2023


Viket år för Svenska Mästerskapen i fotografi. Min bild gick till printfinalen i kategorin "Fine art", och extra kul är att det var en av mina "hästar med blommor" bilder.

Diplom 2023


Svenska Mästerskapen i fotografi

Diplom 2023


Svenska Mästerskapen i fotografi

Diplom 2023


Svenska Mästerskapen i fotografi


Vill du se mer från fotograferingar & även fler bilder? Kolla då min instagram nedan ⇣